x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Buşoi: Legile Justiţiei nu sunt perfecte, dar nu pot fi modificate fără un consens larg al societăţii

Buşoi: Legile Justiţiei nu sunt perfecte, dar nu pot fi modificate fără un consens larg al societăţii

26 Ian 2018   •   13:57
Buşoi: Legile Justiţiei nu sunt perfecte, dar nu pot fi modificate fără un consens larg al societăţii

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi a declarat, vineri, la Craiova, că mesajul Comisiei Europene transmite că modificarea legilor Justiţiei nu se poate face fără un consens foarte larg al societăţii şi împotriva opiniilor instituţiilor din sistemul judiciar.

Cristian Buşoi, care este vicepreşedinte PNL, a adăugat că legile Justiţiei nu sunt perfecte, dar nu pot fi modificate 'doar pentru a crea un avantaj sau pentru a rezolva numite probleme punctuale ale unor lideri ai partidului de guvernământ'.

"Nimeni nu se aştepta atunci cânt a votat PSD ca odată ce a ajuns la putere, înainte de a începe să se preocupe de bunăstarea românilor (...) primul lucru să fie modificarea legilor Justiţiei, legi care nu sunt perfecte, dar care nu pot fi modificate doar pentru a crea un avantaj sau pentru a rezolva anumite probleme punctuale ale unor lideri din partidul de guvernământ. Şi în esenţă acesta este mesajul transmis de preşedintele Juncker şi de vicepreşedintele Timmermans, deci un lider al PPE şi un lider al socialiştilor europeni, care spun foarte clar că o modificare a legilor Justiţiei nu se poate face fără un consens foarte larg din partea societăţii şi împotriva opiniilor instituţiilor din sistemul judiciar (...) şi fără să se ţină cont de opinia Comisiei de la Veneţia", a declarat Buşoi.

Europarlamentarul Cristian Buşoi a participat vineri, la Craiova, la o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Dolj, apoi la o dezbaterea pe probleme de sănătate organizată de comisia de specialitate a PNL Dolj. În cadrul dezbaterii Cristian Buşoi şi-a lansat volumul "Cum vindecăm sistemul de sănătate din România - analiză, diagnostic şi soluţii concrete de reformă". AGERPRES

×
Subiecte în articol: cristian busoi legile justiţiei