x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică C.T. Popescu: "Există un echilibru al răului, în clipa de faţă, care nu se va rezolva în următoarele luni"

C.T. Popescu: "Există un echilibru al răului, în clipa de faţă, care nu se va rezolva în următoarele luni"

06 Aug 2012   •   07:41
C.T. Popescu: "Există un echilibru al răului, în clipa de faţă, care nu se va rezolva în următoarele luni"

Editorialistul Cristian Tudor Popescu s-a aratat surprins de demisia de onoare a lui Ioan Rus, afirmand ca nu se astepta ca acesta sa dea dovada de demnitate, dupa ce s-a facut "ridicol" cand l-a comparat pe Ponta cu Platon in scandalul plagiatului.

"Ceea ce a facut domnul Rus este destul de surprinzator, avand in vedere la ce a recurs domnul ministru in scandalul plagiatului premierului Ponta, in care domnul ministru a facut apel la Platon, Einstein pentru a-l proteja pe Victor Ponta fara sa-i fie teama de ridicolul adanc in care s-a introdus. Este surprinzator ca domnul Rus si-a regasit demintatea acum", a spus Popescu la Realitatea TV.

Editorialistul a afirmat ca acum decizia Curtii Constitutionale de a cere renumararea alegatorilor i se pare una inutila, dat fiind razboiul politic va continua indiferent de rezultat.

"Hotararea Curtii mi se pare inutila, ba chiar nociva. Atata timp cat Curtea a respins toate contestatiile, mai alea cea privind boicotul PDL, care mi s-a parut intemeiata din punct de vedere moral, si singurul motiv pentru care amana verdictul este aceasta renumarare rezultatul este nociv pentru ca declanseaza aceasta campanie in care orice mijloace sunt bune. La asta domnul Rus si domnul Dobre nu au mai facut fata. Indiferent de hotararea Curtii, situatia din Romania se intoarce la tensiunea murdara de dianinte de referendum, ba chiar cu un grad mai ridicata", a spus Cristian Tudor Popescu, adaugand ca in Romania s-a ajuns la un echilibru, insa unul al raului.

"Situatia este foarte proasta pentru Romania. Exista un echilibru al raului, in clipa de fata care nu se va rezolva in urmatoarele luni si probabil ca nici dupa alegerile din noiembrie".

×