x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă a câștigat în alegerile de duminică

Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă a câștigat în alegerile de duminică

25 Ian 2021   •   11:02
Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă a câștigat în alegerile de duminică

Ion Chisăliță, candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă, a câștigat alegerile locale de duminică, fiind votat de 69,59% dintre alegătorii prezenți la urne, potrivit rezultatelor parțiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Astfel, Ion Chisăliță a obținut 2.710 voturi din cele 3.894 de voturi valabil exprimate. Acesta a fost urmat de candidatul Partidului Verde, Eugen Băleanu, care a obținut 1.184 de voturi.

Prezența la urne a fost de 35,62%.

„Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi vă asigur că nu veţi fi dezamăgiţi. Ne aşteaptă aproape patru ani în care, împreună, trebuie să readucem Moldova Nouă acolo unde îi este locul. Nu va fi deloc uşor, dar cu ajutorul vostru, al tuturor, am încredere că vom izbândi. Aşa cum am mai spus, voi fi primarul tuturor, astfel că vreau să le mulţumesc şi celor care indiferent de simpatiile lor politice au votat astăzi (duminică n.r.) pentru dezvoltarea oraşului. Vreau să mulţumesc echipei Partidului Naţional Liberal, dar şi colegilor din Uniunea Sârbilor, USR Moldova Nouă şi PER pentru sprijinul acordat", a scris Ion Chisăliţă într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: pnl moldova noua ion chisalita