x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cătălin Nechifor, PSD: Mă aştept ca Traian Băsescu să ceară scuze şi pentru impunerea Alianţei DA la guvernare

Cătălin Nechifor, PSD: Mă aştept ca Traian Băsescu să ceară scuze şi pentru impunerea Alianţei DA la guvernare

06 Mai 2009   •   00:00

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că în continuarea scuzelor pe care preşedintele Traian Băsescu începe să le prezinte electoratului se aşteaptă ca acesta să-şi ceară scuze şi pentru că în 2004, când PSD a câştigat alegerile, a impus Alianţa DA la guvernare.



Nechifor a spus că a constatat că preşedintele Traian Băsescu "a dat startul la scuzele publice" pe care le prezintă electoratului.

"A început cu scuzele pentru majorarea salariilor profesorilor şi va continua cu scuzele că, în 2004, a promis că vom trăi bine", a spus Nechifor.

El crede că Traian Băsescu va trebui să-şi ceară scuze şi pentru că, în 2004, "şi-a permis să impună Alianţa D.A. la guvernare" în condiţiile în care PSD fusese câştigătorul alegerilor parlamentare.

"Traian Băsescu încheie o criză de sistem, iar dacă Emil Constantinescu a fost învins de servicii, Traian Băsescu va fi învins de propriile lui greşeli", a mai spus deputatul PSD.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic