x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Doliu în politica românească! A murit președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Avea doar 46 de ani

Doliu în politica românească! A murit președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Avea doar 46 de ani

de Redacția Jurnalul    |    17 Feb 2024   •   10:52
Doliu în politica românească! A murit președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Avea doar 46 de ani

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit sâmbătă. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: „De mult timp nu am mai avut lacrimi în ochi de dimineață”.

„De mult timp nu am mai avut lacrimi în ochi de dimineață. Evit să mă exprim public despre necazuri, însă Cătălin Toma mi-a fost prieten tare bun, de ani si ani mulți. Când niciunul dintre noi nu avem funcții mari în politică. Pe 2 februarie eram cu el, lângă el la Focșani. Știu ca nu mă mai aude, dar îi mulțumesc că a fost vreme lungă prietenul meu”, a postat Alina Gorghiu pe Facebook.

Potrivit Vrancea24, Cătălin Toma era internat la Institutul Matei Balș din București, după ce s-a simțit rău în ultimele săptămâni.

Cătălin Toma avea 47 de ani. La alegerile trecute, l-a învins pe fostul președinte de Consiliu Județean, Marian Oprișan.

„Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru, Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoință. Cătălin și-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Nicolae Ciucă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: catalin toma deces