x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce au discutat Boc si Udrea la intalnirea secreta din urma cu doua saptamani. "Daca ai timp, treci si pe la primarie, la o cafea"

Ce au discutat Boc si Udrea la intalnirea secreta din urma cu doua saptamani. "Daca ai timp, treci si pe la primarie, la o cafea"

13 Feb 2015   •   14:19
Ce au discutat Boc si Udrea la intalnirea secreta din urma cu doua saptamani. "Daca ai timp, treci si pe la primarie, la o cafea"

Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc, o troika ce a condus Romania, si care inca nu s-a rupt nici sub impactul acuzatiilor carora trebuie sa le faca Udrea, cel mai ministru blond din toate guvernele care l-au avut la comanda pe micutul Boc.
Primar al Clujului, Emil Boc inca nu a scapat de tutela comandantului si adopta acelasi discurs ca si Traian Basescu atunci cand este nevoit sa se exprime in public cu privire la Elena Udrea, "un om puternic", in nevinovatia careia crede cu tarie.

Emil Boc a vorbit si despre intalnirea pe care a avut-o la Cluj cu Elena Udrea, in urma cu doua saptamani, negand faptul ca discutiile ar fi avut referire si la arzatorul subiect al dosarului Microsoft, in care DNA afirma ca mita luata ajungea in conturile PDL.
"Atat de secreta a fost aceasta intalnire, incat ea s-a desfasurat intr-un loc ultrapublic, la primarie, intr-un program absolut normal, la 14.15-14.30. (...) Doamna ministru, in acea zi, m-a sunat din Aeroportul Bucuresti, spunandu-mi ca are o problema la Farmec si am spus 'daca ai timp, treci si pe la primarie, la o cafea'. (...) A ajuns pe la vreo 14.30 si la 14.45-14.50 a plecat spre Farmec. (...) A fost o chestiune de curtoazie, m-a intrebat despre Farmec, despre piata investitiilor de la Cluj, se grabea sa ajunga acolo pentru ora 15.00, ca avea programata intalnirea cu conducerea firmei", a spus Emil Boc, raspunzand unei intrebari puse de jurnalisti.

×