x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce îl motivează pe George Pădure să candideze din nou la Primăria Sectorului 1

Ce îl motivează pe George Pădure să candideze din nou la Primăria Sectorului 1

15 Apr 2016   •   19:50
Ce îl motivează pe George Pădure să candideze din nou la Primăria Sectorului 1

Omul de afaceri George Pădure a declarat, vineri, pentru News.ro, că a decis să candideze din nou la Primăria Sectorului 1, al cărui edil a fost în mandatul 1996 - 2000, spunând că l-a motivat tot ceea ce vede în jur şi că porneşte de la ideea de a câştiga.

”M-a motivat tot ceea ce văd în jurul meu, restul candidaţilor m-au motivat foarte serios”, a spus George Pădure despre decizia sa de a candida din nou la Primăria Sectorului 1, tot ca independent.

Pădure a spus că toţi contracandidaţii săi sunt ”serioşi”, dar că, în mod evident, porneşte în cursa electorală de la ideea de a câştiga.

”Eu nu candidez cumva să mă vadă partidul mai bine că am luat locul doi sau trei. Eu candidez ca să câştig”, a afirmat George Pădure.

El va folosi acelaşi slogan din campania din 1996, care a fost şi sloganul companiei sale Gepa Electro Center - ”Un pic mai bine pentru dumneavoastră”.

”Am acelaşi slogan pentru că ăsta a fost sloganul meu de când am venit în România, în urmă cu 25 de ani”, a precizat Pădure.

George Pădure a spus că a început deja campania de strângere de semnături pentru depunerea candidaturii.

George Pădure, în vârstă de 62 de ani, are dublă cetăţenie: română şi belgiană. În anii '80, el a plecat din România, stabilindu-se la Anvers. În anul 1986, înfiinţează firma GEPA, specializată în comercializarea de produse electronice. După Revoluţie, revine în România, unde firma GEPA intră pe piaşă sub numele Gepa Electro Center, cu sloganul ”Un pic mai bine pentru dumneavoastră”.

În 1996, a candidat ca independent la Primăria Sectorului 1, câştigând alegerile cu 63,2% din voturi. În 2000, devine consilier general al municipiului Bucureşti. În 2000, el a absolvit Colegiul Naţional de Apărare.

Până acum, la Primăria Sector 1 şi-au mai anunţat candidatura Dan Tudorche (PSD), Alexandru Nazare (PNL), Laura Chiriac (ALDE), Eugen Tomac (PMP), Clotilde Armand (USB) şi Ioana Stăniloiu (independent).

Sursa: news.ro

×
Subiecte în articol: george padure alegeri locale 2016