x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cezar Preda : Atac la Boc şi Geoană

Cezar Preda : Atac la Boc şi Geoană

17 Apr 2009   •   00:00

Vicepreşedintele PD-L Cezar Preda a lansat ieri un atac dur la adresa liderului PD-L, Emil Boc, dar şi la adresa preşedintelui PSD, Mircea Geoană.



În opinia lui Preda, "preşedintele Emil Boc trebuie să fie preşedinte. Atunci când ţi-ai pus semnătura pe un document pentru ţară, nu are voie să sufle nimeni şi nimeni nu poate să încalce vreo regulă.

Miniştrii PD-L care au o politică proprie şi care pun în toate funcţiile numai pe cine vor ei, fără să respecte protocolul, trebuie să plece, altfel îi subminează autoritatea preşedintelui PD-L şi primului-ministru al României", a declarat Preda, care consideră că acelaşi lucru este valabil şi pentru Mircea Geoană, care ar trebui "să se aplece mai puţin la campania electorală a domniei sale şi să se responsabilizeze pentru semnătura pe care a pus-o, căci nici un ministru PSD nu are dreptul să iasă din protocol".

"Eu cer preşedinţilor PSD şi PD-L să fie cu adevărat preşedinţi de partide, să iasă din această neputinţă de a gestiona o semnătură pusă pe o înţelegere clară pentru guvernarea ţării. Îi rog pe ambii preşedinţi să nu ţină cont de nici un şmecher, nici de la PD-L, nici de la PSD, şmecheri care au ajuns chiar miniştri şi care fac ce vor acolo numai să respecte protocolul nu", a mai spus deputatul PD-l.

Potrivit lui Preda, "ceea ce se întâmplă acum, disfuncţionalităţile în guvernarea ţării, este din cauza acestei neimplicării totale a preşedinţilor de partide. Cei care se întâlnesc în coaliţie în fiecare luni dimineaţă fac promisiuni şi după ce ies de acolo fac tot ce vor ei".

×
Subiecte în articol: politic