x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cherecheş şi Bot, propuşi pentru excludere din PNL. Antonescu: "În partid nu este loc pentru mine şi pentru Chiliman în acelaşi timp"

Cherecheş şi Bot, propuşi pentru excludere din PNL. Antonescu: "În partid nu este loc pentru mine şi pentru Chiliman în acelaşi timp"

14 Ian 2013   •   13:15
Cherecheş şi Bot, propuşi pentru excludere din PNL. Antonescu: "În partid nu este loc pentru mine şi pentru Chiliman în acelaşi timp"

Primarul oraşului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, şi deputatul PNL Octavian Bot au fost propuşi pentru excludere în şedinţa BPC a PNL, a declarat, astăzi, preşedintele PNL. Crin Antonescu a mai spus că a cerut Biroului Politic Central al formaţiunii să propună Comitetului Executiv Naţional convocarea unui congres extraordinar al PNL pentru 23 - 24 februarie.

"La ședința BPC s-au discutat două teme: numirea secretarilor de stat ai PNL și două propuneri de excludere, a primarului Cherecheș din Baia Mare, făcută de biroul județean Maramureș, și a deputatului Octavian Bot, făcută de președintele organizației Bihor", a declarat Antonescu.

"Excludrea lui Chiliman nu a mai fost cerută de nimeni. El trebuie să-şi apere punctele de vedere, pe care eu le consider inacceptabile. Toţi cei care gândesc asemenea lui Chiliman sunt chemaţi la Congres, la cea mai democratică adunare posibilă. Eu vreau ca într-un partid ca PNL să facem acest lucru într-un congres, să spunem fiecare ce avem de spus. Fie congresul hotărăște că toată conducerea PNL, în frunte cu mine, a transformat un partid pro-occidental într-un partid ex-sovietic, și plec eu, fie domnul Chiliman lovește în mod trădător în partid, și pleacă el", a afirmat preşedintele liberal.

"Am cerut Biroului Politic şi am rugat chiar şi în lipsa mea să propună Comitetului Naţional Executiv convocarea unui congres extraordinar al PNL, convocare care să fie propusă, conform Statutului, Delegaţiei Permanente, probabil peste o săptămână, dacă o convocăm în acest scop, un congres a cărui dată eu a propus-o undeva pe 23 - 24 februarie", a mai spus Antonescu.


×
Subiecte în articol: crin antonescu chiliman tariceanu chiriches