x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Chesnoiu demisionează de la Agricultură și se autosuspendă din PSD

Chesnoiu demisionează de la Agricultură și se autosuspendă din PSD

23 Iun 2022   •   17:22
Chesnoiu demisionează de la Agricultură și se autosuspendă din PSD
Sursa foto: Sursa: Facebook

Adrian Chesnoiu anunță că demisionează de la Ministerul Agriculturii și se autosuspendă din PSD. El solicită vot pentru ridicarea imunității parlamentare: „Nu am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă”.

„Nu am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă! În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii: Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune! Mă retrag din funcția de ministru - nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale”, scrie pe Facebook Adrian Chesnoiu.

El anunță că se autosuspendă din Partidul Social Democrat.

„Vă mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine, în nevinovăția mea și în toate lucrurile bune pe care le-am făcut! Doamne ajută”, încheie Chesnoiu.

DNA a anunțat joi că a transmis procurorului general al PICCJ referatul în vederea sesizării Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu, deputat în Parlamentul României.

 

(sursa: Mediafax)

×