x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre protestul de la metrou: Liderii Coaliției au ieșit în haită să spună că PSD e de vină! O minciună ordinară!

Ciolacu, despre protestul de la metrou: Liderii Coaliției au ieșit în haită să spună că PSD e de vină! O minciună ordinară!

de Alice Petrescu    |    26 Mar 2021   •   12:44
Ciolacu, despre protestul de la metrou: Liderii Coaliției au ieșit în haită să spună că PSD e de vină! O minciună ordinară!
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul PSD Marcel Ciolacu susține că „pentru a acoperi haosul provocat de noile restricții anunțate aseară, liderii Coaliției au ieșit azi, în haită, să spună că PSD e de vină pentru protestul de la metrou. O minciună ordinară!”

 


Social democratul  le transmite guvernanților să termine cu propaganda.

„Voi ați pus conducerea Metrorex care trebuie acum să ia măsuri! Deblocați traficul, aplicați legea în conflictul pe care voi l-ați creat și lăsați fake-news-urile menite să acopere carantinarea țării! Mâine, după ce această diversiune se va sfârși, românii vor sta în continuare în case, nu vor avea bani, nici testare și nici vaccinare”, conchide Ciolacu pe pagina sa de Facebook..

Circulația trenurilor de metrou a fost blocată vineri dimineața pe toate cele 5 magistrale, după ce mai mulți reprezentanți ai sindicatului de la metrou au organizat un protest spontan în stația Piața Unirii.

Compania susține că așa-zisul protest spontan este în fapt o acțiune sindicală, în timpul căreia reprezentanții USLM au refuzat orice tentativă de dialog cu conducerea Metrorex.

Protestul de la metrou vine pe fondul încercării ministrului Transporturilor de a bloca privilegiile salariale și comerciale ale sindicaliștilor conduși de Ion Rădoi, fost parlamentar PSD.

În plus, liderii partidelor coaliției spun că liderul USLM, Ion Rădoi, fost parlamentar PSD, a declanșat protestul la o zi după ce Metrorex a notificat firma sindicatului care administrează spațiile comerciale din stațiile de metrou să le elibereze până în 2 aprilie.

 

       

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu protest metrou