x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege

Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege

de Redacția Jurnalul    |    23 Apr 2024   •   11:45
Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege
Sursa foto: Hepta

De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege, susține președintele PSD Marcel Ciolacu, după ce coaliția a decis să meargă cu candidați separați la alegerile pentru Primăria Capitalei.

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ! Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!”, susține Marcel Ciolacu.

El i-a mulțumit lui Cătălin Cîrstoiu „pentru tot efortul depus în această perioadă”.

„De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a transmis, pe Facebook, liderul social-democrat.

Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea - PSD și Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu gabriela firea