x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu îi cere lui Iohannis un plan de reducere etapizată a restricțiilor

Ciolacu îi cere lui Iohannis un plan de reducere etapizată a restricțiilor

de Alice Petrescu    |    01 Apr 2021   •   12:11
Ciolacu îi cere lui Iohannis un plan de reducere etapizată a restricțiilor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu îi cere președintelui Klaus Iohannis să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor. ”Nu există teroriști, săraci sau asasini! Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate. Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor”, a scris social democratul pe pagina sa de Facebook.

 


În plus Ciolacu mai solicită ca Vald Voiculescu și Raluca Turcan să fie zburați din funcții, deoarece au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor, fiind surprinși fără mască de protecție,

„Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenii obișnuiți, să zboare din funcții! Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză”, a mai scris președintele PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu