x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Eu nu vreau un alt USL. USL s-a făcut împotriva cuiva

Ciolacu: Eu nu vreau un alt USL. USL s-a făcut împotriva cuiva

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2023   •   21:17
Ciolacu: Eu nu vreau un alt USL. USL s-a făcut împotriva cuiva

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că nu își dorește un alt USL: „USL s-a făcut împotriva cuiva. Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman, eu am adevarsari politici. Eu nu fac alianțe împotriva cuiva”.

Întrebat, duminică seara, la România TV, despre Uniunea Social-Liberală - o fostă alianță politică parlamentară și preelectorală, între partide de stânga și dreapta - , în contextul coaliţiei actuale PSD-PNL, Ciolacu a spus: „Eu nu trăiesc în trecut. Avem puncte și principii (PSD și PNL - n.r.) unde ne regăsim”.

Întrebat de ce ar funcționa acum coaliția dacă nu a funcționat USL, Ciolacu a răspuns că nu vrea un alt USL: „USL s-a făcut împotriva cuiva. D-l Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman, eu am adevarsari politici. Eu nu fac alianțe împotriva cuiva. Acum avem un proiect de țară comun”.

Președintele PSD a menționat președinți ai PSD care au crezut că sunt „Luceafărul” și „s-au rupt de partid”.

„Puterea mea vine din interiorul PSD. Dacă nu ne intră bine asta în cap, dacă credem că suntem Mesia pe pământ, vom sfârși ca ceilalți. Acum, pe principiile de bază picăm de acord”, a adăugat Marcel Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu USL