x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: E lupta cu kilogramele, sunt născut în '67

Ciolacu: E lupta cu kilogramele, sunt născut în '67

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2024   •   23:45
Ciolacu: E lupta cu kilogramele, sunt născut în '67
Sursa foto: Hepta/Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu vorbește despre lupta cu kilogramele. Folosește o bandă de alergat în weekend: „Când ești om politic, te îngrași destul de repede și, pe urmă, slăbești la fel de repede”. Ciolacu a spus și că este fan FCSB și că e fluierat des din cauza asta pe stadioane.

Ciolacu a spus, la gsp.ro, că i se întâmplă des să fie huiduit, fluierat, dar „nu are nicio problemă”.

Întrebat cu cine ține, cu Real sau cu Barcelona, premierul a răspuns: „să fiu sincer până la capăt, cu Real. Părerea mea că în Europa sunt două echipe de spirit. Este Liverpool-ul și Real-ul”.

Despre sporturile pe care le-a făcut, Ciolacu a spus că a făcut handbal, a jucat și fotbal, dar nu excela și din acest motiv îl puneau în poartă: „Handbal am jucat, am jucat pivot. Am încercat un pic de atletism, fiindcă aveam un prieten care făcea atletism de performanță și mi se părea mie ceva deosebit. N-am avut totuși harul necesar de a face atletism și chemarea. La handbal am jucat pivot. Mi-am luat trântele și... handbalul e mai dur decât multe sporturi. N-am făcut niciodată de performanță. În schimb, îmi lipsește sportul și n-am timp să merg nici la sală”.

Întrebat dacă face mișcare, Ciolacu a spus că are o bandă pe care „o mai prinde” în weekend: „Mi-aș dori mai mult. E și lupta cu kilogramele că, între timp, sunt născut în '67, deja încep să se simtă anii. Și când ești om politic, te îngrași destul de repede și, pe urmă, slăbești la fel de repede. Normal, se întâmplă fenomenul de a se subția mâinile. Dar atunci trebuie să începi să ridici niște greutăți. Îmi propun în fiecare dimineață, nu reușesc, dar supraviețuim”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu sport fan FCSB