x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloș, după eliberarea secretarilor de stat USR PLUS: Am trăit și eu frustrarea care vă apasă

Cioloș, după eliberarea secretarilor de stat USR PLUS: Am trăit și eu frustrarea care vă apasă

09 Sep 2021   •   08:40
Cioloș, după eliberarea secretarilor de stat USR PLUS: Am trăit și eu frustrarea care vă apasă

Dacian Cioloș le-a transmis, miercuri seara, un mesaj secretarilor de stat USR PLUS, care au fost demiși de premierul Florin Cîțu: „Am trăit și eu, în 2016, frustrarea și sentimentele care vă apasă. Sunteți victime ale unui prim-ministru care abuzează de o funcție”.

„Aș vrea să le transmit câteva gânduri colegilor din administrație care au fost sau vor fi demiși de premierul Cîțu în aceste ore. Am trăit și eu, în 2016, împreună cu toată echipa din guvernul pe care l-am condus, frustrarea și sentimentele care vă apasă acum pe voi. Nu e simplu, știu ce ați făcut în aceste luni, cu ce dedicare și speranțe v-ați început mandatele și de ce greutăți v-ați lovit. Știu și că nu v-a fost simplu să renunțați la alte angajamente pentru a intra într-o administrație care se opune reformelor și stilului nostru de lucru”, le trasmite, pe Facebook, Dacian Cioloș secretarilo de stat demiși de Florin Cîțu.

El afirmă că aceștia nu au făcut nimic greșit, ci sunt „victime ale unui prim-ministru care abuzează de o funcție pe care o ocupă”.

„Nu ați făcut nimic greșit! Dimpotrivă, sunteți victime ale unui prim-ministru care abuzează de o funcție pe care o ocupă și cu voturile noastre și cu care de ceva vreme nu se mai poate lucra în interesul cetățenilor. Credința mea este că nu peste mult timp el va fi cel care va lua o pauză de guvernare și voi veți face ce ați început cu profesionalism. Vă mulțumesc și sper să vă revăd la lucru cât mai repede în aceeași coaliție, dar cu un alt premier. Dacian”, conchide copreședintele USR PLUS.

Premierul Florin Cîțu anunța că miercuri seara îi va destitui pe secretarii de stat ai USR PLUS: „Eu nu știu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD”.

„În momentul în care ai negociat cu AUR și cu PSD, nu pot să am secretari de stat în ministere, pentru că eu nu știu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD”, spune, la Digi24, Florin Cîțu.

Deciziile pentru eliberarea din funcție a secretarilor de stat ai USR PLUS au fost pubicat miercuri seara în Monitorul Oficial.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dacian ciolos