x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloș, înaintea votului din plen: Sper să îi convingem pe parlamentari. Nu mai e timp de pierdut

Cioloș, înaintea votului din plen: Sper să îi convingem pe parlamentari. Nu mai e timp de pierdut

20 Oct 2021   •   10:15
Cioloș, înaintea votului din plen: Sper să îi convingem pe parlamentari. Nu mai e timp de pierdut

Premierul desemnat Dacian Cioloș a spus miercuri dimineața, înaintea votului din plenul Parlamentului, că speră ca mesajele USR să îi convingă pe palamentari: „Soluția este aici, ea nu mai trebuie căutată, nu mai e timp de pierdut”.

„Am fost desemnat să formez un Guvern și un progam de guvernare, dată fiind situația de criză, în condițiile în care niciun alt patid nu a propus un premier. Astăzi vom merge în fața Parlamentului să propunem o echipă, care poate să guverneze în situație de criză cu un program de guvernare adaptat acestei situații, cu soluții pentru criza pandemică, pentru criza energetică și pentru lansarea PNRR”, a spus Dacian Cioloș înaintea ședinței de plen a Parlamentului.

Acesta a spus că USR își asumă responsabilitaea politică cu care a fost mandatat de alegători: „Mergem până la capăt, astăzi mergem în Parlament să prezentăm această echipă și progamul, sper încă o dată în înțelepciunea parlamentarilor să voteze acest Guvern, pentru că asta ar fi o soluție imediată pentru ieșirea din criza politică și pentru a începe să punem în practică măsuri ca să rezolvăm și celelalte crize”.

„Sper ca mesajele noastre să îi convingă pe parlamentari, pentru că soluția este aici, ea nu mai trebuie căutată, nu mai e timp de pierdut”, a adăugat Cioloș.

Marți, toți miniștrii au primit aviz negativ, cu excepția lui Cătălin Drulă, propus la Transporturi. Acesta a fost respins în comisii pe procedură, apoi a primit aviz pozitiv, în aplauzele parlamentarilor prezenți în comisie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dacian ciolos