x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloș: USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme

Cioloș: USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme

16 Aug 2021   •   14:54
Cioloș: USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme

USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme, anunță copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș, înaintea ședinței coaliției de guverare: „Problemele interne ale PNL nu țin de noi, nu sunt în interesul nostru”.

„USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme. Problemele interne ale PNL nu țin de noi, nu sunt în interesul nostru. Problemele personale se rezolvă personal”, declară pentru MEDIAFAX Dacian Cioloș.

Declarația lui Cioloș vine în contextul în care liderii coaliției de guvernare se vor întruni luni, de la ora 17.00, la Palatul Victoria.

Premierul Florin Cîțu a admis miercuri că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului: „Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informația”.

Agenţia MEDIAFAX şi Aleph News au obţinut în exclusivitate, în urma unei solicitări oficiale, şi dosarul civil al premierului Florin Vasile Cîţu, aşa cum el a fost pus la dispoziţie de către autorităţile judiciare americane. La 6 ani după plecarea din SUA, pe 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.

(sursa: Mediafax)

×