x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciprian Ciucu neagă că i-ar retrage sprijinul politic lui Nicușor Dan în Consiliul General

Ciprian Ciucu neagă că i-ar retrage sprijinul politic lui Nicușor Dan în Consiliul General

22 Sep 2022   •   15:33
Ciprian Ciucu neagă că i-ar retrage sprijinul politic lui Nicușor Dan în Consiliul General

Ciprian Ciucu, liderul liberalilor bucureșteni, spune într-o postare pe pagina sa de Facebook, că PNL București nu intenționează să-i retragă sprijinul politic lui Nicușor Dan în Consiliul General.

El mai spune că i-ar fi plăcut ca primarul general „să cultive mai atent relația cu PNL București”.

„Până una-alta, noi, PNL București, suntem cei care-i votăm proiectele. Din partea mea, a avut mereu toată deschiderea și sprijinul (s-a văzut la vot, timp de mai bine de un an!!) chiar dacă, pe alocuri, rar, mi-am mai manifestat nemulțumirea față de încetineala cu care se întâmplă unele lucruri. Mulți le-au catalogat drept . Nu, au fost doar atenționări legitime din partea liderului politic care îi susține majoritatea în București. Cât despre retragerea sprijinului politic, dacă vom lua cândva o asemenea decizie, o veți auzi de la mine, direct, clar, argumentat”, a conchis Ciucu.

Reamintim că liderii PNL și-au arătat de mai multe ori dezamăgirea față de activitatea lui Nicușor Dan la conducerea Primăriei Capitalei, pentru care a primit susținerea partidului în urmă cu doi ani, în ciuda opoziției unora dintre membrii partidului, care ar fi vrut un candidat propriu.

×
Subiecte în articol: ciprian ciucu