x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu, mesaj de Crăciun: Vă rog pe toți în aceste zile să respectăm măsurile de protecție

Cîțu, mesaj de Crăciun: Vă rog pe toți în aceste zile să respectăm măsurile de protecție

24 Dec 2020   •   18:19
Cîțu, mesaj de Crăciun: Vă rog pe toți în aceste zile să respectăm măsurile de protecție
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu face un apel la români să respecte măsurile de protecție în timpul sărbătorilor de Crăciun: „Întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranță și încredere că vom depăși cu bine această perioadă dificilă”.

„Dragi români, întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranță și încredere că vom depăși cu bine această perioadă dificilă. Vă rog pe toți în aceste zile să respectăm măsurile de protecție. Doar așa ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă. Descoperirea, autorizarea și livrarea unui vaccin împotriva COVID-19 într-un timp record oferă peste activele depășirii pandemiei într-o perioadă relativ scurtă”, transmite Florin Cîțu în mesajul video de Crăciun.

El menționează că înțelege responsabilitatea pe care o are în funcția de prim-ministru și așteptările românilor pentru depășirea cu bine a crizei de sănătate și pentru o viață mai bună.

„Doar împreună vom trece cu bine peste această perioadă. Dragi români, vă doresc sărbători fericite atât în țară, cât și celor departe de casă, multă sănătate, bucurie, cu speranța că vom reveni la o viață normală cât mai curând”, conchide premierul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu craciun masuri de protectie