x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicolae Ciucă: Cătălin Cîrstoiu e foarte determinat să continue

Nicolae Ciucă: Cătălin Cîrstoiu e foarte determinat să continue

de Redacția Jurnalul    |    16 Apr 2024   •   14:00
Nicolae Ciucă: Cătălin Cîrstoiu e foarte determinat să continue

Cătălin Cîrstoiu „este foarte determinat să continue”, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă. El exclude o susținere a candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei.

„În acest moment, vă pot spune că la nivelul coaliției s-a menținut decizia ca dl doctor Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliției și luni să își depună canidatura la Biroul Electoral Municipal. Se pregătește dl doctor Cîrstoiu pentru o conferință pe care o are în vedre, astfel încât să poată să stea de vorbă și să lămurească toate aceste aceste aspect, fiind cel care este nemijlocit implicat în acest demers”, spune Nicolae Ciucă.

El exclude o susținere a candidaturii lui Cristian Popescu Piedone.

„PNL, indiferent de formulă, a agreat să susțină împreună cu PSD un candidat care să fie candidatul actualei coalițiii de guvernare și într-o alianță electorală la nivelul Capitalei. Domnul Cristian Popescu nu este nici membru PSD, nici membru PNL, motiv pentru care nu putem să îl susținem”, adaugă Ciucă.

De asemenea, liderul PNL afirmă că medicul Cîrstoiu „este foarte determinat să continue, cât am putut și cât pot eu să înțeleg din cât l-am cunoscut pe domnul doctor Cîrstoiu, motiv pentru care, consider că odată ce vom avea toate aceste clarificări finalizate, va fi o direcție pe care ne-o vom asuma împreună cu dumnealui, ambele partide, și așa cred că este normal și onest pentru fiecare dintre noi”.

Întrebat care ar fi varianta B dacă doctorul Cătălin Cîrstoiu se retrage, Nicolae Ciucă spune: „În momentul ăsta avem o singură variantă. Dacă vom avea nevoie să aplicăm varianta B sau varianta C, o vom face la vremea respectivă”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciuca cirstoiu piedone