x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clotilde Armand trece la amenințări: I-am promis lui domn' Marcel că am să mă duc după toți colegii lui

Clotilde Armand trece la amenințări: I-am promis lui domn' Marcel că am să mă duc după toți colegii lui

de Alice Petrescu    |    21 Noi 2022   •   18:19
Clotilde Armand trece la amenințări: I-am promis lui domn' Marcel că am să mă duc după toți colegii lui
Sursa foto: Facebook

„I-am promis lui domn' Marcel că am să mă duc după toți colegii lui de partid care au devalizat bugetul Primăriei Sectorului 1”, spune Clotilde Armand, care a fost în Parlament când s-a votat cererea de încuviințare a percheziției lui Daniel Tudorache.

„I-am promis lui domn' Marcel că am să mă duc după toți colegii lui de partid care au devalizat bugetul Primăriei Sectorului 1 și voi face tot ce ține de mine ca să plătească și să recuperăm prejudiciul. S-au dat prea multe tunuri din bani publici în Sectorul 1 și jaful se vede de pe lună. Degeaba aruncă șeful PSD cu banii din subvenții să fim linșați de jurnaliștii cumpărați de dânsul. Nu ne oprim”, scrie pe Facebook, Clotilde Armand.

Edilul spune că a fost prezentă în Parlamentul României „pentru a vedea cum votează PN&PSD cererea DNA în cazul fostului primar”.

„Un dosar pornit de la plângerea mea în 2019, prejudiciu estimat la aproape 70 milioane de lei, peste 50 de suspecti, primari, functionari publici, firme private, companii ale consiliilor locale etc. Acuzațiile aduse de procurorii DNA sunt foarte grave: grup infracțional organizat, achiziții publice înaintea procedurii competitive, licitații publice simulate, bunuri plimbate fictiv de la o firmă la alta pentru umflarea prețuriloretc. Mă bucur că PNL și PSD nu vor îngreuna ancheta DNA și au votat corect. 243 din 253 prezenți (330 in total) au votat pentru. PS: Curaj, domn' Marcel. Abia a început. Va urma”, încheie Armand.

Reamintim că săptămăna trecută, Camera Deputaților a încuviințat cererea de încuviințare a percheziției informatice în cazul fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, deputat PSD. Fostul edil le-a cerut colegilor săi să fie de acord cu solicitarea de percheziție a telefonului său: „E moment prielnic pentru circ”.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Marcel Ciolacu