x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Conducerea PMP, plângere penală împotriva lui Cristian Diaconescu pentru fals în declarații

Conducerea PMP, plângere penală împotriva lui Cristian Diaconescu pentru fals în declarații

08 Mar 2022   •   20:30
Conducerea PMP, plângere penală împotriva lui Cristian Diaconescu pentru fals în declarații

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a decis formularea unei plângeri penale împotriva lui Cristian Diaconescu pentru fals în declarații: „Continuă să își aroge funcția de președinte al partidului”.

„Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a decis formularea unei plângeri penale împotriva domnului Cristian Diaconescu pentru fals în declarații. Deși membrii PMP au ales, în cadrul Congresului din 19 februarie a.c., în mod statutar și cu majoritate de voturi, o nouă conducere și, implicit, un nou președinte al PMP, domnul Cristian Diaconescu continuă să își aroge funcția de președinte al partidului. Acesta se prezintă în continuare drept președinte al PMP în demersuri oficiale către instituții publice, în comunicarea publică, în postările de pe social media, dar și în cadrul unor întruniri în interiorul partidului”, potrivit unui comunicat de presă al PMP.

Liderii PMP amintesc că organismul suprem de conducere al PMP, care exprimă voința democratică a partidului este Congresul, iar hotărârile sale intră în vigoare din momentul adoptării lor.

„Hotărârea Congresului PMP din data de 19 februarie 2022 prin care a fost aleasă noua conducere a formațiunii rămâne în vigoare, chiar şi în cazul în care aceasta este atacată în instanță. PMP își desfășoară activitatea potrivit prevederilor legale și statutare ce guvernează activitatea partidelor în România și este condus de persoanele și organismele de conducere alese la congres”, conchid semnatarii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristian diaconescu