x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Consens în Parlament pentru Parcul Tineretului

Consens în Parlament pentru Parcul Tineretului

de Dana Piciu    |    19 Iun 2009   •   00:00
Consens în Parlament pentru Parcul Tineretului
Sursa foto: Christian Silva/Editura Intact

Propunerea legislativă prin care Parcul Tineretului devine de utilitate publică, promovată de senatorul PC Dan Voiculescu, a fost semnată de aproximativ 30 de deputaţi şi senatori de la toate partidele parlamentare.



"Este unul dintre acele rare momente când, în Parlamentul României, un proiect de lege se bucură de sprijin unanim. Cele aproximativ 30 de semnături de la PC, PSD, PD-L, PNL şi UDMR sunt garanţia că Parcul Tineretului va rămâne al bucureştenilor şi nu se va transforma într-un cartier rezidenţial de lux. Pentru a apăra un evident interes public, parlamentarii au lăsat deoparte rivalităţile şi orgoliile tradiţionale. Le mulţumesc colegilor mei pentru asta. Parcul Tineretului va rămâne parc şi pentru că, măcar o dată, cetăţenii şi oamenii politici au gândit la fel. Ar trebui s-o facă mult mai des", a mai spus Dan Voiculescu.

Proiectul de lege care prevede ca Parcul Tineretului să devină de utilitate publică a fost depus miercuri de reprezentanţii PC la Camera Deputaţilor. Conservatorii doresc în acest fel să ferească parcul "de pericolul de a fi sfâşiat de rechinii imobiliari".

×
Subiecte în articol: politic