x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Consilierul prezidenţial Gabriel Berca părăseşte PDL şi anunţă că "vor urma şi alte demisii". De vină ar fi conducerea

Consilierul prezidenţial Gabriel Berca părăseşte PDL şi anunţă că "vor urma şi alte demisii". De vină ar fi conducerea

24 Apr 2013   •   15:33
Consilierul prezidenţial Gabriel Berca părăseşte PDL şi anunţă că "vor urma şi alte demisii". De vină ar fi conducerea

"Nu vreau să mai rămân într-o echipă care nu s-a manifestat unit, nu a fost eficientă nici în alegerile locale, nici în cele parlamentare şi, chiar mai mult, nici în momentele dificile pe care partidul le înregistrează după pierderea celor două scrutinuri", a declarat Gabriel Berca.

Consilierul prezidenţial a mai spus că decizia sa este şi urmarea faptului că în Bacău "conducerea interimară are tendinţa de a face o înţelegere nefirească cu unii reprezentanţi ai USL. Gheorghe Flutur încearcă, şi am informaţii că a şi reuşit, să impună drept lider al organizaţiei judeţene PDL o persoană agreată de reprezentanţii puterii locale, parte a USL". "Nu pot să asist tăcut, să accept tacit blatul domnului Flutur, iar demisia mea din calitatea de membru al PDL Bacău are şi menirea a atrage atenţia asupra perspectivei pe care o oferă actuala conducere partidului", a explicat pentru AGERPRES Gabriel Berca sensul demersului său politic.

El a mai menţionat faptul că "vor fi mai multe demisii în PDL".

"În prezent este degringoladă în partid sub noua conducere, oamenii revoltându-se în special pentru înţelegerile cu actuala putere şi lipsa de coerenţă a deciziilor şi chiar agresivitatea manifestată faţă de cei ce au o altă poziţie în partid faţă de deciziile actualilor lideri", a afirmat Gabriel Berca. (Agerpres)

×