x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Băsescu şi-a făcut guvern personal!

Crin Antonescu: Băsescu şi-a făcut guvern personal!

01 Oct 2009   •   00:00

Preşedintele PNL, Crin Antonescu este convins că actuala criză politică este ''instrumentată de la Cotroceni, prin intermediul premierului Emil Boc''. Liderul liberal mai spune că în urma evenimentelor de astăzi, Traian Băsescu a reuşit să fie primul preşedinte care şi-a făcut guvern personal!



''Este o criză instrumentată de la Palatul Cotroceni, prin intermediul lui Emil Boc, după 2-3 zile de harţă, în care s-a simulat medierea şi o încercare de înţelegere. Traian Băsescu îşi realizează astfel încă un punct de pe agenda sa, anume de a-şi face un guvern personal, care nu-l mai reprezintă decât pe domnia sa şi care marchează sfârşitul unei coaliţii de guvernare care nu a făcut nimic pentru România'', a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal consideră că acesta este sfârşitul coaliţiei de guvernare, care ''timp de 9 luni şi-a bătut joc de România''. ''Mai grav este faptul că Traian Băsescu, PSD şi PDL, se poartă din ce în ce mai iresponsabil, pe măsura ce în ţară criza economică şi socială se adânceşte'', a afirmat preşedintele PNL.

Soluţia pe care o propune Partidul Naţional Liberal, a precizat Crin Antonescu, este un guvern de tehnocraţi. ''Nu cred că e, însă, nicio speranţă ca Traian Băsescu, angajat într-un alt scenariu, să recurgă la soluţia propusă de noi'', a mai spus liderul PNL. El a adăugat că liberalii vor acţiona în continuare, prin prezenţa în Parlament, în sprijinul intereselor naţionale.

×
Subiecte în articol: politic