x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: România politică de astăzi e o conjuraţie a nepăsării

Crin Antonescu: România politică de astăzi e o conjuraţie a nepăsării

04 Apr 2009   •   00:00

Băsescu şi Boc au promovat tineri prin nepotism, clientelism şi incompetenţă. Declaraţia a fost făcută de preşedintele PNL, Crin Antonescu, la Conferinţa Naţională a tinerilor liberali. Acesta i-a îndemnat pe tinerii politicieni din PNL să fie disciplinaţi, dar să nu devină servili.



"România politică de astăzi e o conjuraţie a nepăsării, a mediocrităţii şi, în mare măsură, a incompetenţei. E un sistem de complicităţi în jurul acestor caracteristici şi comportamente, pe care noi trebuie să-l denunţăm şi să-l spargem. Nu avem de făcut mai mult decât să facem politică din vocaţie, să facem politică în mod profesionist, cu pregătire, cu învăţătură şi cu dedicaţie", a spus Crin Antonescu.

Liberalii sunt de părere că societatea românească aşteaptă de la noua clasă politică un suflu nou, şi nu că tinerii promovaţi în mod clientelar. "Am văzut clasa politică nouă şi fatalmente tânără pe care domnul preşedinte Băsescu, domnul preşedinte de partid Emil Boc ne-o propun. Nu aşa ceva aşteaptă românii. Nu aşteaptă tineri care să fie la fel de legaţi de nepotism, de clientelism, de nepăsare şi incompetenţă, asemeni multora dintre cei bătrâni", a adăugat liderul liberal.
antena3.ro
 

×
Subiecte în articol: politic politica