x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Sunt optimist, românii să le trimită nota de plată celor care le-au stricat viaţa

Crin Antonescu: Sunt optimist, românii să le trimită nota de plată celor care le-au stricat viaţa

10 Iun 2012   •   06:49
Crin Antonescu: Sunt optimist, românii să le trimită nota de plată celor care le-au stricat viaţa

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a votat la o sectie de votare din Sectorul 3 al Capitalei, fiind insotit de Robert Negoita, care candideaza pentru functia de primar al Sectorului 3.

Antonescu a declarat ca este optimist in privinta rezultatului si ca va fi o zi frumoasa pentru USL, transmitand romanilor sa trimita "nota de plata" celor care "le-au stricat viata".

"Am votat pentru candidatii unei forte politice puternice, capabile si dornice sa schimbe Romania in bine, pe toate planurile. Azi vorbim de adminisratia locala, de un Bucuresti care aiba o administratie coerenta si performanta si o va avea", a spus Crin Antonescu, dupa vot.

Despre planurile acestei zile, Antonescu a spus ca va "trage cu urechea la modul cum decurg alegerile" si dupa aceea vor avea (cei din USL - n.r.) o noapte grea, ca intotdeauna dupa alegeri.

"Suntem obisnuiti, sunt optimist, va fi o zi frumoasa pentru noi si va fi o zi in care foarte multi romani sa le trimita nota de plata celor care le-au stricat viata in ultimii ani", a spus Antonescu.

Potrivit liderului liberal, faptul ca se voteaza intr-un singur tur, cel putin la Bucuresti, nu va afecta scorul USL. "Lucrurile sunt clare si ca vor fi aceiasi castigatori intr-un tur care ar fi fost si in doua tururi si sper ca lucrurile, din punctul asta de vedere, la sectorul nostru, la Primaria Generala, sa fie foarte clare", a spus Antonescu, care a precizat ca are emotii, tinand cont ca este "primul vot sub umbrela USL".

"Sunt increzator si optimist", a conchis presedintele PNL.

×