x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: "USL face bine. PNL nu a cerut ministere in plus"

Crin Antonescu: "USL face bine. PNL nu a cerut ministere in plus"

20 Dec 2012   •   21:42
Crin Antonescu: "USL face bine. PNL nu a cerut ministere in plus"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca USL "face bine", ca PNL nu a cerut ministere in plus si ca audierile ministrilor propusi vor incepe vineri, mentionand ca nu au fost intrunite toate conditiile, inclusiv politice, pentru ca acest lucru sa se intample joi.

 
Seful liberalilor a declarat ca nu s-a discutat despre vreun protocol intre partidele care vor guverna pe tema atributiilor ministrilor. "Nu am cerut niciun alt minister, nu exista si nu a existat niciun diferend intre noi si PSD ", a spus Antonescu, adaugand ca nu a existat "nicio batalie pe autostrazi".
 
Intrebat daca s-au cerut garantii, liderul liberal a raspuns: "Nu exista niciun fel de discutie despre niciun fel de garantie. Am avut o discutie de principiu in legatura cu detalii privind atributiile minstrilor. Nu a venit nimeni cu ideea absurda de a cere garantii. inca de la inceput alianta s-a bazat suta la suta pe incredere"
 
Antonescu a spus ca USL s-a construit pe incredere, iar aceasta incredere nu a fost incalcata pana acum.
 
Antonescu a spus ca BPC al PNL s-a reunit joi seara pentru ca este bine ca "in atfel de momente" un partid sa isi reuneasca forurile.
 
"In acest BPC nu s-a discutat despre nemultumiri legate de ministere", a mai spus Antonescu, acesta admitand ca nu s-a reusit ca audierile ministrilor sa aiba loc joi, dar cu toate astea, in aceste zile s-au reusit multe lucruri.
 
Antonescu a spus ca spera ca vineri sa aiba loc audierile si sa continue investirea Guvernului.
 

×