x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Petrescu: Vom depune contestaţii până vom primi răspunsuri mulţumitoare

Cristian Petrescu: Vom depune contestaţii până vom primi răspunsuri mulţumitoare

24 Mar 2013   •   17:13
Cristian Petrescu: Vom depune contestaţii până vom primi răspunsuri mulţumitoare

Cristian Petrescu, şeful campaniei Elenei Udrea, a susţinut o conferinţă de presă duminică, la ora 16:00, în care a declarat că a primit răspunsul la contestaţie şi că probabil va urma o altă contestaţie, dat fiind răspunsul:

Şeful campaniei pentru Elena Udrea, Cristian Petrescu, a susţinut o conferinţă de presă în care a declarat că a primit din partea Comisiei de Organizare a Alegerilor în PDL răspunsul la contestaţia depusă, şi că vor fi depuse noi contestaţi, până când solicitările vor primi răspunsuri mulţumitoare.

"Am cerut şi listele de intrare în sală şi listele de vot, nu le-am primit decât pe cele de vot deci nu putem compara. Aşa că vom depune o nouă contestaţie, pentru a avea toate listele", a spus Petrescu.

Petrescu a afirmat că, având în vedere diferenţa mică de voturi, care a decis rezultatul alegerilor - 37, şi în condiţiile în care au fost sesizate numeroase nereguli, este necesară o renumărare a voturilor.

Cristian Petrescu a enumerat o serie de nereguli constatate în derularea procesului de vot: persoane care apar pe liste că au votat, dar care nu se aflau în Bucureşti în momentul votului, oameni care au părăsit PDL, dar care se mai aflau încă pe listele de vot.

De asemenea, pentru clarificarea tututor aspectelor, Petrescu a solicitat Comisiei de Organizare toate listele întocmite de aceasta, inclusiv a celor care au fost întocmite la intrarea în sală

"Consider că este foarte important să ni se pună toate aceste lucruri la dispoziţie. Am avut decenţa să nu facem declaraţii care să incite membrii PDL sau care să aducă aspecte negative în PDL, vrem doar să fim siguri că domnul Blaga a fost ales legitim", a conchis Petrescu.

×