x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică CSAT analizează proiectul de Buget propus de guvernul Grindeanu

CSAT analizează proiectul de Buget propus de guvernul Grindeanu

31 Ian 2017   •   12:51
CSAT analizează proiectul de Buget propus de guvernul Grindeanu

Şedinţa CSAT pentru analiza proiectului de buget privind instituţiile din domeniul securităţii naţionale a început marţi la Palatul Cotroceni. 

Şedinţa CSAT condusă de preşedintele Klaus Iohannis este prima la care participă membrii Consiliului din Guvernul Grindeanu. 

Premierul Sorin Grindeanu şi-a anunţat participarea la această şedinţă. Din CSAT mai fac parte Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, ministrul Justiţiei, Florin Iordache, ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, ministrul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan, directorul SRI, Eduard Hellvig, directorul SIE, care este înlocuit de un adjunct, şeful Statului Major General, Nicolae Ciucă, consilierul prezidenţial Ion Oprişor, secretarul Consiliului, Mihai Şomordolea. 

Preşedintele Klaus Iohannis a decis săptămâna trecută convocarea acestei şedinţe a CSAT după ce proiectul de buget pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale, transmis de Guvern, a fost primit vineri după-amiază la Secretariatul CSAT. 

Guvernul se reunise vineri pentru discutarea proiectului de buget pentru anul 2017. 

Administraţia Prezidenţială a precizat vineri că Executivul a decis, în acest an, să acţioneze fără să se coordoneze cu CSAT, stabilind unilateral agenda de aprobare a proiectului de buget pe 2017 privind instituţiile din domeniul securităţii naţionale. AGERPRES

×