x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dacian Cioloş: Merită să dăm câteva zeci de minute din viață pentru vot

Dacian Cioloş: Merită să dăm câteva zeci de minute din viață pentru vot

06 Dec 2020   •   09:02
Dacian Cioloş: Merită să dăm câteva zeci de minute din viață pentru vot
Sursa foto: Lucian Alecu

„Cred că merită să dăm câteva zeci de minute din viața noastră pentru ca în următorii 4 patru să fim cu sufletul împăcat că ne-am adus contribuția la ceea ce urmează să se întâmple”, spune copreşedintele Alianţei USR PLUS, Dacian Cioloş, după vot.

Dacian Cioloș a votat într-o secție amenajată la Zalău, iar după vot a spus că „a venit momentul să apropiem Parlamentul de societate și împreună să facem schimbările pe care le dorim”.

„Pentru asta am votat, pentru astfel de oameni am votat, care și-au lăsat deja job-urile, au deja un rost în viață. Sper cât mai mulți români să profite de această oportunitate”, a declarat Cioloș.

Copreşedintele Alianţei USR PLUS a afirmat că după pandemie România va trebui reconstruită și atunci e bine să se facă acest lucru pe „baze sănătoase, cu oameni onești”.

„Să punem politica la locul ei, nu să împânzească toată administrația publică și să dirijeze avuția națională în alte direcții”, a mai spus Cioloș, adăugând că se votează în condiții civilizate.

„Durează 5 minute sa votezi, poate cu totul 30-40 de minute, o oră. Cred că merită să dăm câteva zeci de minute din viața noastră pentru ca în următorii 4 patru să fim cu sufletul împăcat că ne-am adus contribuția la ceea ce urmează să se întâmple”, a conchis Dacian Cioloș.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dacian ciolos