x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna critică managementul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

Dan Barna critică managementul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

18 Noi 2020   •   10:59
Dan Barna critică managementul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele USR, Dan Barna, a criticat managementul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, despre care spune că este „întârziat în reacții care poartă responsabilitatea problemelor majore despre care medicii şi personalul îndrăznesc să vorbească deocamdată doar pe surse”.

„ După atâtea zile cu veşti şi întâmplări negative, în sfârşit şi o veste bună dinspre Sibiu: problema necesarului de oxigen la Spital Judeţean a fost rezolvată. Noua staţie închiriată a intrat în lucru. Rămâne în continuare problema managementului dramatic întârziat în reacţii care poartă responsabilitatea problemelor majore despre care medicii şi personalul îndrăznesc să vorbească deocamdată doar pe surse. Urmează azi o şedinţă a CJ în care decizii responsabile sunt aşteptate. Problemele nu pot fi rezolvate cât timp evităm recunoaşterea şi asumarea lor", a scris Dan Barna, pe contul său de Facebook.

Alianța USR PLUS a solicitat, zilele trecute, conducere militară la Spitalul Județean de Urgență și la Direcția de Sănătate Publică.

În ceea ce privește DSP Sibiu, acesta are, începând de miercuri, conducere militară, noul director fiind medicul colonel Daniel Chelcea.

La Spitalul Județean de Urgență Sibiu, medicul Liliana Coldea, nu a renunțat la funcție, în ciuda faptului că vicepremierul Raluca Turcan i-a cerut demisia în mai multe rânduri.

×
Subiecte în articol: Dan Barna sibiu spitalul judetean