x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Motreanu (PNL): „Ciolacu se vrea președinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Iliescu!”

Dan Motreanu (PNL): „Ciolacu se vrea președinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Iliescu!”

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2024   •   23:00
Dan Motreanu (PNL): „Ciolacu se vrea președinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Iliescu!”

Marcel Ciolacu se vrea președinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Ion Iliescu, spune, sâmbătă, liberalul Dan Motreanu, după ce Marcel Ciolacu a fost reales președinte și candidat oficial la președinția României.

Marcel Ciolacu se vrea președinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Ion Iliescu. Acesta era mesajul prin care Marcel Ciolacu putea să le arate românilor că PSD s-a schimbat. De fapt, Ion Iliescu rămane patronul spiritual si politic al PSD. A fost singurul președinte al României dat de PSD și un șef de stat nociv pentru România. A fost și singurul președinte implicat în evenimente care au dus la moartea unor oameni, precum mineriada din iunie 1990. De la Iliescu, pesediștii nu au mai dat niciun președinte al României pentru că românii i-au oprit în turul doi. Românii stiu ce le poate pielea pesediștilor, deși aceștia se pretind și astăzi, ca și atunci, preocupați de viața cetățenilor”, spune Dan Motreanu, pe Facebook.

El crede că românii nu vor un președinte din partea unui partid-stat ca PSD , ai cărui reprezentanți s-au dovedit, în repetate randuri, „aroganți, vicleni , mincinoși și cu apucături comuniste, dorind să aibă puterea totală”.

„Dorința lor de a controla țara o să fie respinsă de români și în 2024. De aceea, PSD nu a mai câștigat alegerile prezidențiale de 24 de ani. Ion Iliescu a fost și va fi pentru cel puțin un deceniu de acum încolo ultimul președinte pesedist al României. Năstase, Geoană, Ponta și Dăncilă nu au putut sări peste umbra lui Iliescu la prezidențiale. Nici Ciolacu nu o va putea face. PSD ramane un partid adversar al democrației, fapt dovedit de numeroase abuzuri, de la mineriade, la ordonața 13 sau reprimarea manifestației din 10 august”, mai spune Motreanu.

Marcel Ciolacu a câștigat alegerile pentru președinția PSD, cu 2.257 de voturi „pentru”, șase „împotrivă” și cinci „abțineri”, iar pentru candidatura la alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu a fost votat de 2.257 de membri. Contra au votat patru, iar trei s-au abținut.

(sursa: Mediafax)

×