x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu, cel mai puţin mediatizat om politic

Dan Voiculescu, cel mai puţin mediatizat om politic

de Adrian Vaduva    |    25 Oct 2008   •   00:00

Dumitru Dragomir, Gigi Becali, Bogdan Olteanu şi Silviu Prigoană au fost cei mai mediatizaţi politicieni în emisiunile de ştiri şi dezbateri, difuzate de televiziunile Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV şi TVR1, în perioada pre-campaniei, 9-14 octombrie, potrivit unei monitorizări a CNA. La polul opus se află Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator.

Membrii Consiliului au urmărit evidenţierea prezenţei oamenilor politici care s-au exprimat direct sau înregistrat, în studiourile tv sau telefonic. Potrivit monitorizării, Dumitru Dragomir, candidat independent la alegerile parlamentare, a apărut de cele mai multe ori în emisiunile de ştiri ale posturilor analizate. Astfel, Dragomir a avut şase prezenţe la ştirile Jurnalul TVR 1 şi alte şase prezenţe la ştirile Pro TV, între 9 şi 14 octombrie. Pe de altă parte, Gigi Becali (PNG-CD) a avut nouă prezenţe în emisiunile “Observator”, difuzate de Antena 1, de la 19:00 şi 22:30, în perioada monitorizată. Bogdan Olteanu (PNL) a avut şapte prezenţe în emisiunile de ştiri de la Realitatea TV, iar Silviu Prigoană (PDL) a fost cel mai mediatizat în emisiunile de dezbatere de la Realitatea TV, înregistrând cinci prezenţe.

În acelaşi timp, Dan Voiculescu a avut o singură prezenţă la ştirile Antenei 1 şi încă două apariţii în cadrul ediţiilor informative de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: politic