x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu, mesaj pentru Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal)

Dan Voiculescu, mesaj pentru Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal)

14 Aug 2015   •   16:58
Dan Voiculescu, mesaj pentru Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal)

România are nevoie de tineri valoroşi şi forţe politice oneste pentru a creşte, scrie profesorul Dan Voiculescu pe blogul său, citat de antena3.ro.

Acesta le transmite membrilor fondatori şi simpatizanţi ai Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal) să nu uite că un proiect de ţară nou este o necesitate istorică.

Profesorul Voiculescu mai scrie pe blogul său că drumul generaţiei tinere către politica la vârf este în continuare blocat de actualii lideri.

Iată postarea integrală a lui Dan Voiculescu:

"Doresc mult succes acestui partid al clasei de mijloc ce va fi dezvoltat de o echipa din care vor face parte cei care cred eu ca reprezinta noua generatie de politicieni.

Matei poate fi prototipul viitorului om politic.

Implicarea unor tineri cum este Matei Bucur Mihaescu in politica este o necesitate istorica. Evident ca drumul spre politica la varf este greu si blocat de actualii lideri politici, mult prea vanitosi pentru a accepta realitati evidente.

Transmit membrilor fondatori si simpatizati ai Partidului Puterii Umaniste sa nu uite ca Romania are nevoie de un proiect de tara bazat pe o noua paradigma.

Toate fortele politice oneste ar trebui sa se concentreze pe rolul familiei si al fiecarui individ, ca fundamente ale educatiei si bunastarii."


×