x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu - PC nu va renunţa la identitatea sa

Dan Voiculescu - PC nu va renunţa la identitatea sa

30 Mar 2009   •   00:00
Dan Voiculescu - PC nu va renunţa la identitatea sa

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a subliniat ieri că Partidul Conservator "nu renunţă la identitatea sa social-liberală".



Dan Voiculescu a comentat informaţiile din presă legate de schimbarea identităţii doctrinare a PC ca urmare a candidaturii pentru europarlamentare în Alianţa PSD+PC.

"Doc­trina Partidului Conservator este aceeaşi cu a Partidului Umanist şi se fundamentează pe social-liberalism. Am fost şi vom rămâne consecvenţi promovării intereselor catego­riilor sociale vulnerabile şi conso­lidării clasei de mijloc. Sunt obiective pe care, ca preşedinte fondator, le-am urmat de la momentul înfiinţării acestui partid. Nu văd nici o incompatibilitate în relaţia cu PSD. Văd  mai degrabă o relaţie de complementaritate în ceea ce priveşte promovarea clasei mijlocii şi o poziţie comună în privinţa categoriilor vulnerabile social, aspecte care se regăsesc şi în oferta de guvernare a Alianţei", a declarat Dan Voiculescu.

El a subliniat că Partidul Conservator nu este membru ALDE, iar în ceea ce priveşte candidatul PC pentru europarlamentare, acesta este Codruţ Şereş, care va activa în Parlamentul European în cadrul grupului socialiştilor europeni.

×
Subiecte în articol: politic