x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu - "Traian Băsescu nu înţelege să-şI respecte prerogativele”

Dan Voiculescu - "Traian Băsescu nu înţelege să-şI respecte prerogativele”

de Jurnalul National    |    15 Ian 2008   •   00:00

13:33 • Liderul PC Dan Voiculescu a declarat, marţi, că problemele referitoare la numirea unui titular la ministerul Justiţiei sunt create de către preşedintele Traian Băsescu, care nu înţelege să-şi respecte prerogativele şi încalcă astfel Constituţia. Voiculescu a precizat că nu ar dori ca el sau Partidul Conservator să se amestece în disputa politică pe acest subiect, dar crede că România nu are nevoie în 2008 de un an de frământări, aşa cum se anunţă încă din ianuarie.



Liderul PC Dan Voiculescu a declarat, marţi, că problemele referitoare la numirea unui titular la ministerul Justiţiei sunt create de către preşedintele Traian Băsescu, care nu înţelege să-şi respecte prerogativele şi încalcă astfel Constituţia. Voiculescu a precizat că nu ar dori ca el sau Partidul Conservator să se amestece în disputa politică pe acest subiect, dar crede că România nu are nevoie în 2008 de un an de frământări, aşa cum se anunţă încă din ianuarie.

"Vreau să le amintesc tuturor că anul trecut am pierdut un miliard de euro fonduri europene şi vreau să le amintesc tuturor, inclusiv preşedintelui Traian Băsescu, că, dacă va continua să obstrucţioneze viaţa publică, va mai pierde un miliard şi asta  nu cred că este în interesul poporului pe care îl invocă atât de des", a mai declarat liderul conservator.

×
Subiecte în articol: politic