x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: "Traian Basescu, pentru binele republicii, e timpul sa taci!"

Dan Voiculescu: "Traian Basescu, pentru binele republicii, e timpul sa taci!"

23 Sep 2011   •   10:19

Senatorul Dan Voiculescu i-a adresat un mesaj presedintelui Traian Basescu, ca urmare a recentelor sale atacuri la adresa Opozitiei si a regelui Mihai . Redam integral acest text:

Vorbesti excesiv, incoerent si iresponsabil.
Nu ai resurse sa intelegi istoria propriei natiuni, sa-i recunosti nevoile si sa ii oferi solutiile.
Incurci ilogic frustrarile tale cauzate de “Voiculescu',“PSD' si “PNL', cu imaginea unui reper istoric mondial, regele Mihai, in incercarea ridicola de a-ti camufla un grav esec de politica externa: refuzul acceptarii Romaniei in spatiul Schengen. "Biet presedinte", nu intelegi ca nu mai poti pacali pe nimeni?!
Agresiv si instabil, balansand bezmetic intre intre ras gros si lacrima falsa, compromiti sistematic institutia prezidentiala.
Fara sa intelegi, esti cel mai puternic argument pentru monarhie. Esti imaginea vie a erorilor ce pot deturna sistemul republican: o inteligenta miniona, care a ajuns in fruntea statului prin minciuna si impostura. Prestatiile tale din ultimele luni au dublat numarul romanilor care si-ar dori intoarcerea la monarhie.
Daca esti cu adevarat interesat de binele natiunii romane, retrage-te! Ascunde-te! Ofera-i Romaniei sansa de a-si recastiga demnitatea si prosperitatea.
Si, inainte de toate, taci.
Cu fiecare cuvant azvarlit din prea putinul intelegerii tale, compromiti sistemul republican, jignesti istoria acestei natiuni si ii deturnezi viitorul european.
Dan Voiculescu

×