x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dancă: Firea este pentru Bucureşti la fel de nocivă ca Dragnea pentru ţară

Dancă: Firea este pentru Bucureşti la fel de nocivă ca Dragnea pentru ţară

06 Sep 2018   •   15:46
Dancă: Firea este pentru Bucureşti la fel de nocivă ca Dragnea pentru ţară

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, afirmă că primarul General, Gabriela Firea, face mult rău Bucureştiului şi exclude o posibilă participare a acesteia la o "formulă de alternativă", aşa cum a propus deputatul USR Cristian Ghinea. 

"L-am auzit aseară pe colegul nostru de opoziţie, Cristian Ghinea de la USR, spunând despre Firea că poate 'să participe eventual la o formulă de alternativă" de guvernare fără Dragnea. Propunerea colegului de la USR este cel puţin stranie, pentru că moţiunea de cenzură pe care o va iniţia PNL are ca punct de pornire reprimarea violenţelor din 10 august", a scris Dancă, joi, pe Facebook. 

Potrivit acestuia, "primarul general face mult rău Bucureştiului". 

"Or, nu putem uita cine este Firea şi ce implicare a avut în dispersarea brutala a manifestanţilor din Piaţa Victoriei ca să nu mai vorbim de cât rău face Bucureştiului ca primar general. Aşa încât, în niciun caz nu putem crede că a lovit-o brusc conştiinţa, Firea pentru Bucureşti este la fel de nocivă ca Dragnea pentru ţară. Locul lui Firea e lângă Dragnea, nu lângă noi", mai spune liberalul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ionel Dancă