x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă pe Facebook: Voi face tot ce-mi stă-n putinţă să readuc agenda publică pe traseul normalităţii

Dăncilă pe Facebook: Voi face tot ce-mi stă-n putinţă să readuc agenda publică pe traseul normalităţii

07 Iun 2019   •   07:38
Dăncilă pe Facebook: Voi face tot ce-mi stă-n putinţă să readuc agenda publică pe traseul normalităţii

Premierul Viorica Dăncilă a scris joi, pe noul său cont de Facebook, că va face tot posibilul să readucă agenda publică "pe traseul normalităţii".

Postarea, care începe cu un citat din Winston Churchill - "Succesul nu e final, eşecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua" - a fost preluată pe pagina PSD de pe aceeaşi reţea de socializare.

"Din dragoste şi responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de raţiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcţiei, şi nu cele ce ne despart. Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toţii binele acestei ţări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului şi a consensului, a maturităţii politice şi a acţiunilor responsabile. În ceea ce mă priveşte, vă asigur pe toţi că voi face tot ce-mi stă-n putinţă să readuc agenda publică pe traseul normalităţii, al decenţei şi al asumării, pentru stabilitate şi coerenţă politică şi guvernamentală", a scris Viorica Dăncilă.

Ea a anunţat că va folosi noul cont de Facebook pentru comunicarea cu cetăţenii.

"De astăzi mă puteţi găsi şi aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog şi construcţie, cu şi pentru oameni", se menţionează în postare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă