x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Daniel Fenechiu: În momentul de față, circa 37 de filiale îl susțin pe Florin Cîțu

Daniel Fenechiu: În momentul de față, circa 37 de filiale îl susțin pe Florin Cîțu

24 Aug 2021   •   11:00
Daniel Fenechiu: În momentul de față, circa 37 de filiale îl susțin pe Florin Cîțu

Poziționarea PNL Bihor de partea lui Ludovic Orban în perspectiva Congresului din 25 septembrie nu este extrem de relevantă în momentul de față, declară senatorul liberal Daniel Fenechiu. El spune că 37 de filiale îl susțin pe Cîțu.

Daniel Fenechiu susține la RFI că „există posibilitatea ca și moțiunea lui Florin Cîțu să fie susținută" și afirmă că "victoria lui Florin la alegerile din 25 va fi una la o diferență semnificativă".

Senatorul liberal spune câte filiale îl susțin în prezent pe Florin Cîțu în vederea Congresului PNL: „Din cunoștințele mele, în momentul de față, circa 37 de filiale îl susțin pe Florin Cîțu (...). Cred că în momentul de față trendul în PNL este cât se poate de evident, Florin Cîțu are indiscutabil prima șansă și cred că victoria lui Florin la alegerile din 25 va fi una la o diferență semnificativă".

PNL Bihor a decis, după o perioadă de nehotărâre, să îl susțină pe Ludovic Orban la alegerile din partid.

Întrebat cât contează acest sprijin al filialei conduse de Ilie Bolojan, unul dintre liderii influenți din partid, senatorul a răspuns: „Fără îndoială, domnul Ilie Bolojan este unul din liderii extrem de importanți ai PNL, extrem de recunoscut și apreciat la nivel național și nu numai în interiorul PNL-ului. Da, contează, e vorba de aproape 200 de voturi, din care e posibil ca o mare parte să meargă către Ludovic Orban. PNL Bihor a luat decizia să-l susțină, e un fel de a spune, pentru că decizia organizației a fost de a lăsa la latitudinea fiecărui membru cu cine să voteze și au aprobat susținerea moțiunii domnului Orban. Același lucru vor discuta despre moțiunea lui Florin Cîțu ceva mai târziu și există posibilitatea ca și moțiunea lui Florin Cîțu să fie susținută, astfel încât delegații PNL Bihor să poată să voteze conform propriei conștiințe și propriei opțiuni cu cine doresc ei. Nu cred că este în momentul de față extrem de relevantă poziționarea PNL Bihor, repet, inclusiv datorită faptului că președintele Ilie Bolojan a anunțat că delegații la Congres sunt liberi să voteze conform propriei opțiuni".

Mediafax

×
Subiecte în articol: pnl florin citu daniel fenechiu