x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Daniel Ionașcu, apel la unitate în credință: Pe această temelie să construim familia românească

Daniel Ionașcu, apel la unitate în credință: Pe această temelie să construim familia românească

20 Oct 2021   •   11:37
Daniel Ionașcu, apel la unitate în credință: Pe această temelie să construim familia românească

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal) a lansat un apel la unitate în credință, afirmând că oamenii nu pot lupta contra Bisericii, căci Biserica aparține lui Dumnezeu. Liderul umanist amintește de rolul Bisericii în istorie și afirmă că aceasta reprezintă una dintre cele mai importante valori ale românilor.

„Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) trăiește astăzi rezultatul actual al tendinței de a ataca valorile fundamentale care constituie structura neamlui românesc, dintre care cea dintâi este Biserica. În numele celor ce ne-au scris, al PPU (social-liberal) și al românilor care simt la fel, spunem răspicat: Biserica este a lui Dumnezeu, iar atunci când oamenii nu au nimic mai bun a face, decât să se pună cu Dumnezeu, înseamnă că nu am înțeles nimic nici din ceea ce înseamnă viața noastră trecătoare, nici din ceea ce înseamnă rolul fundamental al nostru în istorie, nici din ceea ce înseamnă faptul că fără Dumnezeu nu putem face nimic. Și de aceea noi, umaniștii, îndemnăm, rugăm, cerem celor ce simt la fel, să fim aproape de Biserica noastră, de coloana vertebrală a neamului românesc în istorie. Și, mai cu seamă, cât de important este să avem astăzi credință în Dumnezeu, unitate în Biserică și să construim pe această temelie o familie românească”, a spus Daniel Ionașcu.

×
Subiecte în articol: Daniel Ionașcu