x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Daniela Popa vrea în Comisia de supraveghere a asigurărilor

Daniela Popa vrea în Comisia de supraveghere a asigurărilor

12 Ian 2010   •   00:00



Daniela Popa, preşedintele PC, intenţionează să renunţe la calitatea de parlamentar şi să iasă din PC, dacă va fi votată de Parlament pentru funcţia de membru al Comisiei de Supravegherea Asigurărilor, informează Mediafax. "M-am gândit să candidez, dar nu ştiu când se finalizează. Eu am avansat această chestiune", a precizat Popa, întrebată despre candidatura sa pentru postul de membru al CSA.

Popa a arătat că încă nu a fost convocată la audierile din comisiile de buget, finanţe şi că trebuie să treacă de audierile din aceste comisii şi de votul Parlamentului, iar, apoi, "paşii obligatorii" sunt aceia de a demisiona din Parlament şi din partid.

"Renunţ după 20 de ani de politică. Am cinci mandate de parlamentar", a spus Daniela Popa, adăugând că "provocarea şi ceva nou" o determină să facă acest pas.

Propusă de PSD pentru postul de membru în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, potrivit deputatului PSD Vasile Bleotu, citat de Mediafax, Daniela Popa va fi audiată miercuri la 8,30 de comisiile de buget-finanţe.

×
Subiecte în articol: politic