x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Debarcare - Zvon de puci la PRM

Debarcare - Zvon de puci la PRM

08 Dec 2004   •   00:00

Se pune la cale debarcarea lui Corneliu Vadim Tudor!

Acuzatia era lansata ieri de la Cluj de fostul deputat PRM Damian Brudascu, care sustinea ca unii membri ai conducerii partidului pregatesc un puci de debarcare a lui Corneliu Vadim Tudor din functia de presedinte, in timpul Plenarei Consiliului National care se desfasura inca, la ora inchiderii editiei, la Palatul Parlamentului. "Se spunea chiar ca si Gheorghe Funar face parte din grupul care vrea debarcarea presedintelui. Nu am dorit sa iau parte la asa ceva, pentru ca Vadim Tudor este simbolul acestui partid", a spus Damian Brudascu.

In replica, PRM a emis rapid un comunicat de presa in care afirmatiile lui Brudascu erau puse pe seama nemultumirii acestuia ca nu a mai ajuns parlamentar. "Consideram ca persoanele care initiaza si raspandesc asemenea informatii absurde sunt grav dezinformate sau actioneaza din rea-credinta si iresponsabilitate", se afirma in comunicat.

FILIALE. Potrivit unor surse din PRM, zvonul este insa real. Senatorul Mihail Lupoi si Gheorghe Funar ar fi pus la cale introducerea pe ordinea de zi a Plenarei si a unui punct dedicat problemelor organizatorice. Lupoi ar fi incercat astfel sa determine debarcarea lui Vadim pentru a putea duce PRM la guvernare alaturi de PNL-PD. El ar fi fost sustinut de mai multe organizatii nemultumite ca au pierdut parlamentari in aceste alegeri, precum cele din Neamt si Iasi. Un alt comunicat de presa infirma insa existenta negocierilor pentru participarea la guvernare. "In aceasta etapa a procesului electoral, PRM a decis sa nu se angajeze in nici o colaborare politica", se arata in comunicat. (Oana Stancu, Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: politic