x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat PNL: Ministrul Apărării acţionează iresponsabil în cazul mandatului generalului Ciucă la SMAp

Deputat PNL: Ministrul Apărării acţionează iresponsabil în cazul mandatului generalului Ciucă la SMAp

09 Ian 2019   •   12:14
Deputat PNL: Ministrul Apărării acţionează iresponsabil în cazul mandatului generalului Ciucă la SMAp

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi critică modul în care acţionează ministrul Apărării, Gabriel Leş, în privinţa prelungirii mandatului generalului Nicolae Ciucă la şefia Statului Major al Apărării (SMAp).
"Modul în care acţionează ministrul Apărării în problema mandatului prelungit al generalului Ciucă în fruntea Statului Major al Apărării mi se pare iresponsabil şi imatur. Incapabil să ofere, la sfârşitul anului trecut, o soluţie corectă din punct de vedere legal, ministrul Apărării se încăpăţânează în această perioadă să ţină Armata într-o continuă tensiune, atacând decizia preşedintelui în justiţie printr-o procedură care va induce militarilor o stare de provizorat şi incertitudine. Şi asta într-un an în care era nevoie de autoritate pentru implementarea proiectelor menite să crească siguranţa la Marea Neagră, precum şi pentru clarificarea programelor de modernizare a Armatei, care au stagnat în ultima perioadă din cauza indeciziei şi incapacităţii administrative a Guvernului. E de neînţeles de ce, în loc să îl lase pe generalul Ciucă să îşi exercite mandatul în condiţii optime, în interesul Romaniei, şi în loc să îşi pregătească din timp o propunere legală pentru anul viitor, ministrul Apărării se luptă să submineze autoritatea şefului Statului Major", a scris miercuri Raeţchi pe Facebook.

AGERPRES

×