x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat PSD, în scaun cu rotile la Parlament, ca să voteze moţiunea de cenzură

Deputat PSD, în scaun cu rotile la Parlament, ca să voteze moţiunea de cenzură

27 Apr 2012   •   08:53

Deputatul PSD de Caras-Severin Ioan Chisalita a venit, la Parlament, pentru a vota motiunea de cenzura, el deplasandu-se cu ajutorul unui scaun cu rotile. In noiembrie 2010, Chisalita a fost grav ranit intr-un accident rutier.

La sosirea la Parlament, Ioan Chisalita a declarat ca, in pofida starii precare de sanatate, a strabatut 500 de kilometri pentru a vota motiunea de cenzura.

"Sper ca, prin prezenta mea, prin faptul ca, dupa o lunga perioada de timp si avand o sanatate precara, sa dau un exemplu si pentru cei care astazi au hotarat sa ramana in banci si sa mearga sa voteze. Indiferent care ar fi votul lor, cred ca cetatenii Romaniei i-au trimis in Parlament pentru a-si da votul", a spus deputatul, potrivit Mediafax.

Chisalita si-a exprimat convingerea ca se vor gasi colegi care il vor ajuta sa isi exercite votul, in pofida dificultatilor de deplasare, si si-a exprimat speranta ca, prin votul pe care il va da, Romania sa aiba un nou guvern. Totodata, parlamentarul i-a multumit presedintelui partidului, Victor Ponta, pentru aprecierile la adresa sa.

In noiembrie 2010, deputatul Chisalita a fost implicat intr-un accident rutier, in urma caruia a fost grav ranit, iar de atunci, din cauza problemelor de sanatate, nu a mai venit la Parlament.

×