x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputatul Florentin Gust a demisionat din PDL: Boc cedează UDMR-ului în fiecare zi câte ceva

Deputatul Florentin Gust a demisionat din PDL: Boc cedează UDMR-ului în fiecare zi câte ceva

24 Apr 2012   •   10:31
Deputatul Florentin Gust a demisionat din PDL: Boc cedează UDMR-ului în fiecare zi câte ceva

Deputatul PDL Florentin Gust, finul lui Mircea Geoana, a demisionat din PDL. El a declarat ca principalul motiv al demisiei ar fi santajul continuu al UDMR fata de membrii PDL.

Citeste si Seful PDL Giurgiu pleaca din partid. Marin Anton renunta si la candidatura la CJ Giurgiu

"E Boc, care ii cedeaza UDMR-ului in fiecare zi cate ceva. Nu vreau sa fiu participant la declaratia lui Peter Kovac, aceea ca peste 30 de ani, intr-o regiune a tarii, se va vorbi limba maghiara. Sunt multe alte probleme, dar asta e cea mai importanta", a precizat Gust, potrivit B1 tv. Deputatul de Dolj a subliniat ca nu a purtat negocieri cu alte partide, dar nu a negat ca are in vedere revenirea la PSD, al carei membru a fost in perioada 2008-2011.

"Inca un am discutat cu nimeni plecarea in alt partid. Eu ies din politica cu constiinta impacata. Sincer, am vorbit cu oameni de la PSD, am vrut sa obtin o promisiune ca UDMR nu va mai guverna", a mai spus Gust.

Florentin Gust a fost ales deputat in 2008, pe listele PSD, formatiune pe care a parasit-o in mai 2011, trecand la PC. In noiembrie 2011, si-a anuntat demisia din PC, ca urmare a excluderii lui Mircea Geoana din PSD. In martie 2012, Gust si-a anuntat aderarea la PDL Dolj.

×