x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputatul PSD Adrian Solomon: Şi pe Ceauşescu l-au sfătuit unii să facă miting

Deputatul PSD Adrian Solomon: Şi pe Ceauşescu l-au sfătuit unii să facă miting

04 Dec 2017   •   16:09
Deputatul PSD Adrian Solomon: Şi pe Ceauşescu l-au sfătuit unii să facă miting

Deputatul PSD Adrian Solomon a afirmat luni că nu se va afla în stradă sâmbătă, dacă va fi organizat vreun miting, pentru că "are treburi mai importante". 

Întrebat dacă există aşa-zisul stat paralel, Solomon a spus: "Ce înseamnă? Statul paralel îl putem defini fiecare cum dorim, dar vedem că sunt instituţii sau persoane care ţin să acţioneze altfel decât hotărăşte poporul prin votul universal, liber exprimat în timpul alegerilor". 

În continuare, el a precizat că nu iese în stradă. "Eu nu ies în stradă sâmbătă", a spus Solomon, întrebat la Parlament împotriva cui va manifesta la un miting PSD. 

"Cine are de făcut miting, să facă miting. Eu nu o să fiu în stradă sâmbătă pentru că am alte treburi mai importante. Şi pe Ceauşescu l-au sfătuit unii să facă miting...", a adăugat preşedintele Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor. 

Potrivit acestuia, instituţiile statului sunt destul de puternice. "Eu cred că sunt destul de puternice, numai că trebuie să dorească să fie cu adevărat instituţii ale statului", a spus Solomon, întrebat dacă ar trebui întărite instituţiile statului. 

PSD va organiza un miting de protest împotriva statului paralel şi ilegitim, a anunţat duminică secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, la finalul unei reuniuni informale a conducerii partidului. 

Mitingurile PSD vor avea loc atât în Bucureşti, cât şi în ţară, data şi ora acestora urmând să fie stabilită luni. AGERPRES

×