x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Desant de miniştrii democraţi la Timişoara

Desant de miniştrii democraţi la Timişoara

de Mircea Opris    |    02 Noi 2009   •   00:00



O adevărată hemoragie portocalie de miniştrii din actualul cabinet interimar vor fi prezenţi mâine la Timişoara. Aflaţi în plină campanie electorală, aceştia se agaţă de orice pretext pentru a face vizite în teritoriu, evident "în interese de serviciu", adică pe banii contribuabililor.

Astfel, la Timişoara vor veni Emil Boc, Radu Berceanu şi Vasile Blaga. Aceştia profită de abordarea unor subiecte de interes general, cum ar fi înmormântarea  poliţistului de frontieră împuşcat sâmbăta trecută şi verificare lucrărilor la şoseaua de centură a Timişoarei.

Ambele motive sunt acoperirea perfectă pentru apariţii gratuite în ziare şi pe posturile de televiziune, în ciuda faptului că toţi cei trei miniştri sunt prinşi în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.


BLAGA VINE LA ÎNMORMÂNTARE

Trupul neînsufleţit al agentului Tiberiu Sârbu a fost depus ieri la sediul Poliţiei de Frontieră Timiş, pentru ca cei care l-au cunoscut să îi aducă un ultim omagiu.

Marţi, poliţistul de frontieră va fi înmormântat la Cimitirul Eroilor din Timişoara, cu onoruri militare şi cu o avansare post-mortem. La ceremonie este aşteptat să ia parte şi ministrul interimar al  Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, pentru care acest eveniment a devenit unul atât de important încât nu poate lipsi, chiar dacă e interimar.


BOC ŞI BERCEANU SE PLIMBĂ PE CENTURĂ

Desantul democraţilor îi aduce la Timişoara şi pe premierul interimar Emil Boc cât  şi pe veşnicul  ministru interimar al transporturilor şi infrastructurii, Radu Berceanu. Oficial, cei doi fac o vizită de lucru pe şoseaua de ocolire a Timişoarei. Cei doi vor sosi  de la Bucureşti, cu elicopterul, în jurul orei 11.30.

Vizita nu are nici un sens, pentru că centura de ocolire a Timişoarei ar fi trebuit să fie dată în folosinţă la data de 1 decembrie. Problema este că încă se mai lucrează iar ritmul este încetinit şi de temperaturile scăzute. Deocamdată se mai lucrează la pasajul denivelat de pe Calea Lugojului, de lângă Remetea Mare.

"Marea realizare", centura de ocolire a Timişoarei are o lungime de 12 kilometri. Lucrările la centură au început în anul 2002 şi s-au depăşit deja nu mai puţin de 6 termene  de finalizare, iar costurile pentru această investiţie sunt de circa 15 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: politic